top of page
Gradient Background

Hipnózis

A Hipnózis lehetőséget ad mindenkinek, hogy jobban megismerje magát és a világot amiben élünk.

Szeretettel köszöntelek a hipnózis részlegen!

Huszáros Péter vagyok a National Guild of Hypnotist és a Komplementer Hipnózis Egyesület certifikált hipnotizőr tagja.

A hipnózis a hypnos görög szóbol ered, ami alvást jelent. A hipnózis egyidős az emberiséggel és hosszú évezredek óta fejlődő technika.

Egy átlagos nap folyamán többször is hipnózisba ejti magát az egyén, pl. mikor olvas, elgondolkozik, vagy mikor alszik. Amíg az ember belső analízist folytat nem képes reagálni érdemi módon a külvilágra. Ez azt jelenti, hogy ha van valami problémád, ami nem hagy nyugodni, ami mindig ott van az elmédben és állandóan jelen van, vagy gondolatod van róla az állandó belső analízisre kényszerít téged, ami felér egy enyhe hipnotikus állapottal, így nem tudsz részt venni a jelenben teljes egészében, mert a figyelmed megoszlik. A jobbik eset, hogyha tudatában vagy annak, hogy mi az, ami befelé figyelésre késztet, mivel ezt még tudod kezelni.

Az alaphelyzet, amivel a modern ember éli a mindennapjait az sokkal bonyolultabb, mivel az ember tudatában  és emlékezetében rengeteg olyan dolog van, ami folyamatosan belső analízisre kényszeríti az egyént anélkül, hogy tudatában lenne ezeknek a gondolatoknak és azért nincsen tudatában az ő életét korlátozó történeteknek, mert azok a tudatalattijában pörögnek, a felső tudat számára érzékelhetetlenek.

Tehát ez azt jelenti, hogy amíg azonosítod magadat az elme működésével addig folyamatosan hipnózisban vagy a saját gondolataid által, így nem tudsz teljesen részt venni a jelenben. Ezt azért érdemes tudni, hogy felismerd a hipnózis teljesen természetes dolog minden ember számára!

Hogyan működik a hipnózis ?

Az ember tudatának felépítményéhez minden apró részletnek köze van, ami csak az ember fizikai és asztrál testében létezik.  Az egyén tudata két fontos részre oszlik: a felső kontrolláló tudatra, valamint a tudatalattira, amely irányítja az emberi test minden egyes sejtjét és minden egyes szervét.

A teljes 100%-os tudatosságodnak csak kis %-át tudod uralni alaphelyzetben és közben fogalmad sincs mi történik a maradék többségben.

Ez azt jelenti, hogy ha van benned olyan negatív történet, ami pont az ellenkező reakciót váltja ki mint, ami a te elképzelésed bizonyos dologról akkor nem sok esélyed van a megvalósulásra, ha csak nem képzeled el azt a dolgot naponta több ezerszer.

​Az ember láthatatlan része sokkal bonyolultabb és dominánsabb mint a látható része.

A valóság az, hogy a tudatalatti vezérli az életedet és a szervezetedet úgy, hogy nincs sok beleszólásod abba mit csinál a tudatalattid, mivel te főként a felső tudatodra vagy azonnali hatással normál esetben.

Ez olyan, mint amikor az egér akarja megmondani az elefántnak merre kellene menni.

Ezért van bennünk félelem, mivel nem tartjuk a dolgokat a kezünkben, azt ami számunkra a legdrágább kincs az életünk.

A LEGNAGYOBB ÉS LEGELSŐ KÉRDŐJEL MINDENKI SZÁMÁRA AZ SAJÁT MAGA.

Mindenki olyan, mint egy nagy lexikon. Tele vagy információval a te saját személyedről, testi adottságaidról, erősségeidről, gyengéidről, az elméd működéséről, arról miként tudod boldogan és jól élni az életedet, ki vagy te és min kell javítanod, milyen szakma való neked, mire figyelj oda az életedben, kik a neked való párkapcsolatok, mi az, amit feleslegesen ne erőltess, milyen lelki sérüléseket kell sürgősen feloldanod ahhoz, hogy úgy tudjál viselkedni, ahogyan te is szeretnél stb.. De sajnos a lexikonnak csak az előszóját tudod elolvasni, így az életedet még annyira sem tudod irányítani, amennyire az elhanyagolható információval rendelkező emberi tudatosságnak engedélye van, az Isteni, az univerzális vagy az élet törvényeihez képest.

MI A SZÁNDÉKOD? MI A CÉLOD? FELTEHETŐEN A BOLDOGSÁG.

MI A BOLDOGSÁG? A VÁGYAIM, CÉLJAIM, ELKÉPZELÉSEIM BETELJESÜLÉSE.

A VALÓDI  ÉS ÁLLANDÓ BOLDOGSÁG NEM ÉRHETŐ EL A SZÜNTELENÜL ÚJRA ÉS ÚJRA KIALAKULÓ VÁGYÁLMOK BETELJESÜLÉSÉVEL, MIVEL EZ HULLÁMZÓ ÉS IDEGLENES ENERGETIKAI ÁRAMLÁS TUD CSAK EREDMÉNYEZNI AZ EGYÉNBEN.

A BOLDOGSÁG EGY HORMONÁLIS FOLYAMAT ÉS MIKOR BETELJESÜLNEK A VÁGYAINK, VAGY ELÉRJÜK A CÉLUNKAT HORMONOK SZABADULNAK FEL A SZERVEZETÜNKBEN, AMIK FÜGGŐSÉGET OKOZNAK, ÍGY KIALAKUL A KÖVETKEZŐ VÁGYÁLOM, A VÁGY AZ ÚJABB ÉS ÚJABB HORMON FELSZABADULÁSRA.

MIÉRT MODERN KORI BETEGSÉG A DEPRESSZIÓ, MERT A TÁRSADALOM ÁLTAL BESZUGGERÁLT VÁGYÁLOM MINTÁK EGYRE NEHEZEBBEN ELÉRHETŐEK, ÉS EGYRE NAGYOBB LÉPTŰEK, AMELYEKNEK A BETELJESÜLÉSI HIÁNYA BOLDOGSÁG HORMON HIÁNYT, ALUL TERMELÉST OKOZ A SZERVEZETBEN.

​A VALÓDI ÉS ÁLLANDÓ BOLDOGSÁG A LETISZTULT ÉRZELMI BLOKK MENTES TUDATOSSÁG, MELY ALKALMASSÁ VÁLT AZ ENERGIA ÁLLANDÓAN EMELKEDŐ SZINTJÉNEK ÁRAMOLTATÁSÁRA.

A Hipnózis, vagy transz-állapot generálásával kinyílik előttünk a tudatalattink lexikonja, és lehetőségünk van megtudni magunkról mindent amire szükségünk van ahhoz, hogy boldog emberekké válhassunk.

A HIPNÓZIS ÁLLAPOTÁBAN MÓDUNKBAN ÁLL A NEGATÍV ÉRZELMI KÉPEK, SÉRELMEK ÁTALAKÍTÁSÁRA, FELDOLGOZÁSÁRA VAGY ÉPPEN HATÁSTALANÍTÁSÁRA, ÍGY AZOK TÖBBÉ NEM TERHELIK SZERVEZETÜNKET SEMMILYEN SZINTEN.

A hipnotizőr  szakszerű módon egy alvás közeli állapotot idéz elő a páciensnél, aki kellemesen ellazul de mindeközben tudatánál is van a hipnózis teljes folyamata alatt.

Mindenkit lehet hipnotizálni, ám van, aki könnyebben és van, aki nehezebben tud ellazulni. Ez persze nem jelenti azt, hogy te megtudod magadról állapítani mennyire vagy szuggesztibilis egyén addig, amíg nem voltál hipnotizőrnél.

Hipnotikus alkalmazások:​

1. NLP Hipnózis (Neurolingvisztikus programozás)

   

    Életvezetési tanácsadás, karrier építés.

    Életcélok felkutatása, azok megvalósítása.

    Célképek programozása, rögzítése a tudatalattiban.

    Túlsúlytól való szabadulás, vagy kóros soványság

    korrigálása.

2. Szorongás, félelem, stressz, lámpaláz, koncentrációs

    zavarok, tanulási nehézségek kikapcsolása,

    átalakítása

3. Veszteség élmények (gyász, válás).

    Anyagi veszteségek.

    Lelki fájdalmak oldása és lekapcsolása.

4. Párkapcsolati tanácsadás

    A párok összehangolása tudatalatti szinten,      

    konfliktus oldás és kezelés.

5. Reinkarnációs és Regressziós hipnózis

    Jelenéletbe való visszavezetés gyerekkori sérelmek,

    születés, az anyaméhbe egészen a fogantatásig.

    Az előző életben feldolgozatlan sérelmek és        

    történetek újra átélése és feloldása.

6. Önszeretet helyreállítása, önértékelési zavarok,

    belső gyermek megtapasztalása, szülőkkel való

    kapcsolat, gyerekkel való kapcsolat helyreállítása.

7. Tanulási képességek, spirituális vagy különleges 

    képességek fejlesztése.  

8. Legális dopping: sport teljesítmények fokozása

9. Transzgenerációs minták oldása, törlése.

    Az ősök negatív programjainak kiiktatása.

10. Parahipnózis-chanelling: információ gyűjtés a  

      páciens bármely kérdésével kapcsolatban a

      kollektív tudatból.

Szeretettel várlak!
re1.jpg
Birth chart Reading

Birth Chart Reading

 A Reinkarnációs Utazás Egy               Életre szoló Élmény !

1 óra  /  20 000FT

Reinkarnációs Utazás 

A reinkarnációs utazás általában 1-2 órát vesz igénybe, amikor az utazó több életet is megtekinthet attól függően, hogy melyik utazási technikát kívánja kipróbálni. Jelen esetben 3 féle technikát alkalmazunk: enyhe meditatív állapotban történő utazást, enyhe transzban történő utazást, valamint közép transzban hipnotikus állapotban folytatott utazást.

Relationship Reading

1 óra  /  20 000FT

Párkapcsolati Hipnózis
 

A párkapcsolati Hipnózis előnyei más próbálkozásokkal szemben: A hipnózisban minden zavaró tényező kiismerhető ami negatívan befolyásolja két ember kiegyensúllyozott szerelmi kötődését, percek alatt, illetve az is, hogy hogyan lehetne az adott kapcsolatot korrigálni.

yearly Transit Reading
utazas.jpg

1 óra  /  20 000FT

Fiatalítás Hipnózissal

Fiatalítás hipnózisban elméletileg is és gyakorlatban is lehetséges, mivel transzállapotban az elképzelt célképek megvalósulási eredménye valós és az egyén aktivizálni tudja a szervezet önfiatalító rendszerét, amit például csak hosszabb böjtökkel lehetne elérni hasonló szinten.  

Időpontfoglalás

Hipnotikus Konzultációra
Tel: +36 70 161 1961
Email: mentalfitness@gmail.com
 

Köszönjük a foglalást!

bottom of page